fredag 5 juli 2013

Semester!

HEJ! Längesen nu. Vi har det bra, men det har varit lite mycket på sistone så bloggen har fått lida. Idag jobbar Anders sin sista dag sen är det dags för semester. Jag ser verkligen fram emot att få spendera hela dagarna med familjen. Vi kommer vara i huset i vanlig ordning. Nils, katterna och jag är redan här. Vi (med stor hjälp av min far) håller på att renovera badrummet. Det är väldigt mycket jobb men vi var tvungna att göra det eftersom ena väggen var fuktskadad. Nu blir det helkaklat i vitt med schackrutigt golv. Det kommer bli så fint!

Här kommer lite bilder från juni. Jag hoppas kunna uppdatera bättre de kommande veckorna. Jag har några färdiga projekt som ligger och väntar på att få publiceras. Vi ses!

Juni 2013
Juni 2013
Juni 2013
Juni 2013
Juni 2013
Juni 2013
Juni 2013
Juni 2013

7 kommentarer:

 1. Kul att du är tillbaka! Du tar så himla fina bilder, jag blir glad av att se dom!

  SvaraRadera
 2. Håller med Viffla - du tar så fantastiskt vackra och charmiga bilder! Det är alltid värt att kika in hos dig :-) Kram, Josefine i Småland

  SvaraRadera
 3. Instämmer med de föregående skrivelserna :-)

  SvaraRadera
 4. Hej! Det är alltid så härligt när du har postat något nytt inlägg, älskar stämningen över dina foton! Jag undrar hur det går med din Afmaeli? Är så nyfiken på resultatet! Jag som är helt nybörjare på det här med stickeri försöker mig på en sån jag med. Det blir kanske sådär. Jag är inte så bra på det här med mönsterstickning inser jag, hur löst jag än gör vill det bli bubbligt som om trådarna bakom är alldeles för strama.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Och tack allihopa! Det blev inte som jag tänkt mig med uppdateringarna. Så skönt att vara ute i solen istället. :) Plus att vi knappt har något internet i huset då...

   @E Tackar som frågar. Jag stickade hela kroppen och en halv ärm men sen blev den tyvärr liggande i skuggan av andra projekt. Men jag kommer ta upp den snart igen. Jag hoppas kunna göra färdigt den i höst så sambon kan gå runt varm i vinter. Jag knåpar ihop ett status-inlägg när vi flyttat tillbaka till stan. :) Angående bubbligheten, det brukar bli lite bubbligt och det rättar till sig när du blockar tröjan sen. Fast var noga med att inte sticka föör hårt ändå, dra ut maskorna då och då och när du byter färg. Lycka till! Det kommer säkert att gå jättebra!

   Radera
 5. Underbara bilder, njut av din semester!

  SvaraRadera
 6. Gud så härliga bilder :)

  SvaraRadera