tisdag 7 maj 2013

Pickles Inspirasjonsstafett.

Pickles Merino tweed!
För ett tag sen blev jag tillfrågad av norska bloggen och garnbutiken Pickles om jag ville delta i deras "Inspirasjonsstafett". Den går ut på att de utser några bloggare som får välja ett av deras mönster, inspireras fritt av det och sticka något eget. Jag blev verkligen smickrad och glad över att bli tillfrågad. Mitt svar var givetvis JA! Det är hemligt vad jag kommer att sticka men några små tjuvkikar längs vägen kommer det bli.

Kolla in vad fina saker Clara stickar och Maria Carlander gjorde när de hade stafettpinnen före mig.

5 kommentarer:

 1. Åh vad roligt! Spännande att se vad du hittar på!

  SvaraRadera
 2. Men vad roligt att du är nästa! Du är en av mina favoriter :)
  Ska bli spännande att se vad du kommer göra!

  SvaraRadera
 3. Vad gullig den blev :-) Du är duktig!

  SvaraRadera