torsdag 21 mars 2013

Något nytt.

Me and Olivier.
Kanske har någon sett att jag gett bloggen en ny form? Eller åtminstone en uppdaterad sådan. Jag var så trött på den tidigare designen. Det hade jag varit länge men inte orkat ta tag i det. Det har känts som en så stor grej. Men det behöver det ju inte vara. Jag minns min första hemsida som jag delvis hade som "blogg" i slutet av 90-talet. Jag brukade göra om formen i snitt en gång i månaden. Det var väldigt lustfyllt, inga krav. Jag gjorde som jag kände för stunden. Blev det fel eller fult testade jag något nytt igen. Numera tänker jag att allting måste vara perfekt och exakt genomtänkt från början. Det är egentligen en bra tanke, men det tar så mycket längre tid. Tid som jag inte har just nu. Häromdan satte jag mig ner och bara lekte, precis som på den gamla goda tiden. Och för stunden är jag nöjd. Det är i och för sig en del fix kvar. Den största grejen är att kategorierna och framförallt etiketterna är lite röriga just nu. Jag hoppas kunna strukturera dem inom kort.

Hoppas ni gillar den nya formen. Är det något ni saknar?

5 kommentarer:

 1. A nice new design, congratulations. :) But where is the translate-button? :)
  Matt

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hello! Thanks. Sorry about that. Now it's there again (but you need to scroll down a bit).

   Radera
 2. Väldigt fin design på Din blogg, liksom det Du skriver.
  Och enkla, vackra foton, med känsla i.
  Så duktig Din mamma är, på att skapa också.
  Haklapparna ser så rejäla, och fina ut.


  Hälsningar,Eva

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! Jag ska hälsa mamma det.
   Ha en fin lördag!

   Radera