fredag 18 januari 2013

A day in life, part two.

Torsdagen den 17 januari fortsätter. Del 1 hittar du här.

A day in life
Efter att vi kommit hem från promenaden fick Nils lunch och somnade sen i sin säng. Jag passade på att göra en kopp kaffe och njuta av tystnaden och lite egentid.

A day in life
A day in life
...

A day in life
Nils vaknade precis när jag gjort ett par mackor till mig.

A day in life
Han fick mumsa på riskakor när jag åt min lunch.

A day in life
A day in life
A day in life
:)

A day in life Resten av eftermiddagen var det full rulle. Det är helt otroligt hur mycket energi de här små liven har. Jag är helt slut om kvällarna efter han somnat. Igår blev det för ovanlighetens skull ingen stickning på kvällen. Jag satt mest vid datorn och redigerade och kollade på bilder från en väldigt trevlig dag.

12 kommentarer:

 1. Jag gillar också dessa inlägg, du tar så fina bilder! :)

  SvaraRadera
 2. Underbara bilder! Ibland längtar jag tillbaks till när barnen var så där små och inte satt framför datorn, eller var tonårsjobbiga eller 6-års-argumenterande...
  Men var tid har ju sin charm (som man brukar säga...)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Det känns så märkligt att tänka sig att Nils en dag kommer bli tonåring.

   Radera
 3. Verkligen fina bilder. Gillar mixen av allt. Ja, som en dag kan vara helt enkelt :-).

  SvaraRadera
 4. Han är verkligen söt, din Nils! Det är inte utan att man blir lite avundsjuk på din dag när man sitter här på ett kallt kontor från 6-16.30 :).

  Ha en jättehärlig dag och tack för pepp! Nu är jag på gång. Helt plötsligt fick jag klart ena ärmen (eller ja, 1 cm återstår). Jag har inte mönstret här men jag freestylar lite. Minns du om det var vikta manchetter i mönstret?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack. :) Jag glömmer bort hur lyxigt det är att vara mammaledig ibland så det var skönt att se min dag genom linsen. Sen skippade jag ju i och för sig blöjbyten, gnälliga stunder osv. Det är ju inte dem man vill minnas i framtiden.

   Kul att du kom igång så! Jag tyckte konstigt nog att det flöt på ganska bra. Jag satte också upp små deadlines varje dag. Vikta manchetter, menar du att ärmen viks på samma sätt som kragen? �� I så fall skulle de inte det. Det stod att originalmönstret på Blå Blomman hade trekvartsärm men jag körde på långa.

   Radera
 5. Jag är den sämsta på att kommentera, men jag vill bara säga att jag gillar alla dina inlägg, både handarbete och vardag. Den är fin, din blogg, och en av de få som jag fortfarande följer.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Annika! Vad glad jag blir. Jag gillar din blogg också.

   Radera
 6. Too cute! I wanna hug him. :)

  SvaraRadera