torsdag 17 januari 2013

A day in life, part one.

Jag fotograferade vår dag idag. Tänkte att det kunde vara kul att dela med mig av några av bilderna här. Jag tycker om att läsa sådana blogginlägg själv. Vad tycker ni? Det var så många bilder jag tyckte om så jag delade upp dem i två (kanske tre) inlägg.

A day in life
A day in life
Lillen väckte mig klockan 05.45. Usch, jag tror aldrig jag kommer vänja mig vid de där tidiga mornarna. Klockan 06.00 gick vi upp och begav oss till Nils rum för att leka. Nils var superpigg.

A day in life
Klockan 07.00 var det dags för frukost. Jag drack Earl grey-te med honung och åt havregrynsgröt med chiafrön, blåbär och sojamjölk. Jag gör alltid gröten på spisen istället för micron numera. Den blir tusen gånger godare. Nils åt dinkelgröt med chiafrön och hemmagjord katrinplommonpuré.

A day in life
Efter frukosten lekte vi lite till. Bland annat läste vi favoritboken "Gul!" av Stina Wirsén. Klockan 08.30 la vi oss båda två för en morgonlur. Jag sov som en stock i över en och en halv timme. Nils vaknade nog lite före mig men nöjde sig med att träna på att stå i sin spjälsäng en stund, innan han väckte mig på riktigt.

A day in life
Efter ett mellanmål och tandborstning begav vi oss vid 11-tiden ut på en promenad.

A day in life
Vi stannade till för att gunga en stund. En favorit just nu.

A day in life
A day in life
Det var fint ute.

A day in life Trevlig tur!

9 kommentarer:

 1. Håller med, gillar också sådana bildberättelser med nedslag i vardagen. Fina bilder! /A

  SvaraRadera
 2. Härligt inlägg med fina bilder. Fler såna tack :-).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul! Ska bli! Tänker alltid att ingen bryr sig utan folk som läser här gillar mest handarbetsinläggen.

   Radera
  2. Jag gillar mest dina bilder, du är duktig med kameran. :-)

   Radera
 3. Jag älskar också sådana här inlägg! Jag har ett gäng amerikanska vänner och vi gjorde alla såhär på en och samma dag. Jättekul att följa med alla!

  SvaraRadera
 4. Jeg liker også slike innlegg veldig godt! Tror jeg skal gjøre det selv snart :kr

  SvaraRadera