fredag 11 januari 2013

2012.

2012
År 2012 var ett fantastiskt år i och med att det var året min son Nils föddes. Men något fantastiskt bloggår var det inte. Tyvärr. Jag tänker ofta att jag skulle vilja blogga mer, men hittills har jag inte riktigt haft energi eller tid till det. Under flera månader har det till och med varit helt dött här. Det känns oerhört trist. Så istället för en årskrönika med månadssummeringarna som jag brukar göra, kommer här en sammanfattning av mina färdiga handarbeten från 2012.

Owls cardigan.
I januari stickade jag färdigt min Owls cardigan. Jag tycker fortfarande om den men garnet nopprar sig galet mycket så jag har den nästan bara hemma som mysplagg numera.

Filt med mormorsränder.
I slutet av mars virkade jag färdigt filten med mormorsränder. Den har hedersplatsen i soffan sen dess.

Molly – knitted hat.
Efter ett par månaders uppehåll kom jag igång med stickningen under sensommaren och hösten. Jag stickade en mössa i knallgult. Jag använder den varje dag och älskar den. Tyvärr har den töjt sig och är megastor.

Bohus Stickning – Blå Blomman
I november blev 2012 års stora stickprojekt klart – min Blå Blomman från Bohus Stickning. Älskar den här tröjan. Det är den finaste jag stickat.

Nils´s dice.
Sen var det dags för virkning! Jag improviserade fram den här tärningen till Nils som genast blev populär. Vi leker med den varje dag.

Long-sleeved fairisle sweater
Och så till slut gjorde jag färdigt min Long-sleeved fairisle sweater. Tack för alla uppmuntrande kommentarer om den förresten. Jag var nog lite väl kritisk. Har använt den en hel del de senaste veckorna. Den är supervarm. Och trots att jag svor att jag aldrig mer skulle sticka något liknande (på grund av alla trådar) är jag redan sugen.

6 kommentarer:

 1. Du är så himla duktig! Stor inspiration!

  SvaraRadera
 2. Fina grejer! Och tack för din fina blogg. Vi läsare dör inte av om det dröjer lite mellan inläggen ibland... :)

  SvaraRadera
 3. Så fina grejer du har fått gjort! Och finast är allt din Nils! Ha ett härligt 2013!

  SvaraRadera
 4. Så mycket snyggt du har gjort!

  SvaraRadera