tisdag 9 oktober 2012

Göteborg i oktober.

Jag tycker om den tidiga hösten innan alla löv fallit från träden. Alla vackra färger och lugnet som infinner sig. Jag tycker om att man kan vara utomhus utan att frysa eller bli för varm. När luften är kall men inte isande. När man kommer in är man lite kall om kinderna, inte mer. Då trivs jag bra.

Göteborg i oktober. Göteborg i oktober. Göteborg i oktober. Göteborg i oktober. Göteborg i oktober. Göteborg i oktober. Göteborg i oktober. Göteborg i oktober.

lördag 6 oktober 2012

Ett livstecken.

Nils 5 månader
Cookies
Malabrigo
Nils 5 månader
Hej!
Vi lever och har det bra. Riktigt bra faktiskt, om man räknar bort sömnbristen. Även om alla pratat om den hade jag inte fattat att man på riktigt inte får sova en enda hel natt i sträck på många, många månader (år?). Det är ju helt knäppt att det är så egentligen. Men man överlever. Förhoppningsvis.
Men förutom det så har vi det, som sagt, riktigt bra. Om dagarna går vi på promenader, fikar, tar små tupplurar, leker och tar hand om hushållssysslorna. Jag har märkt att jag tar vara på min tid mycket bättre nu än innan Nils föddes. Om kvällarna när lillen somnat för natten, försöker jag att alltid hinna med att sticka en timme. Jag stickar fortfarande på min bohuströja. Nästan klar!