söndag 23 december 2012

God Jul!

Till Nils.
Krasslig.
Snart åker vi till landet och firar jul. Det ska bli skönt att komma till huset och mysa. Vi har varit sjuka länge och senaste veckan har det varit extra dåligt. Nils har öroninflammation och RS-virus. Jag är megaförkyld. Men vi är helt klart på bättringsvägen. Dessvärre har Anders insjuknat nu.

God Jul.
Jag hade hoppats få julpyssla ordentligt i år men mäktade inte med det. Nåväl, det blir en mysig jul i alla fall. Det viktigaste är att jag får vara tillsammans med min familj. Lite pyssel har jag hunnit med ändå. Två satser med lussekatter (första satsen var slut en vecka in i december...) Och i tisdags bakade mamma, pappa, Nils och jag pepparkakor. Det har jag inte gjort sen jag var liten. Det var så skoj!

God Jul.
God Jul. Ha en riktigt god jul!

2 kommentarer: