onsdag 12 december 2012

Äntligen!

Garnvinda och nystare
Jag har investerat i en garnvinda och en nystmaskin. Känner mig mycket nöjd. Jag har en hel del garn på härvor liggande och är så trött på att nysta för hand. Så jag använde de sista slantarna på ett presentkort och slog till på den här fina garnvindan i björk. Ett konstverk i sig tycker jag! Nystmaskinen får vi inte glömma bort, den är rätt söt den också.

Garnvinda och nystare
Garnvinda och nystare
Garnvinda och nystare
Garnvinda och nystare

6 kommentarer:

 1. Visst är nystmaskinen bra. Jag var också trött på att nysta för hand. Speciellt tunna spetssjalsgarner. Gick från 2 timmars nystande till 10 minuter! En vinda fick jag av en vän.

  SvaraRadera
 2. Grymt bra investering - och vindorna i björk är allra finast tycker jag!

  SvaraRadera
 3. Fina bilder! Och nystmaskinen var ju riktigt söt.

  SvaraRadera
 4. Det knarrar alltid så hemtrevligt i nystvindan när man nystar!

  SvaraRadera
 5. Det är en toppeninvestering! Jag gjorde också de inköpen för något år sedan, och nu vet jag inte hur jag klarade mig utan dessa prylar.

  SvaraRadera
 6. Garnvinda har jag haft länge. Min kära far köpte en på loppis åt mej. Underlättade väldigt när man ska nysta. För ca 1 år sedan skaffade jag nystmaskin också. Så nu får garnen inte ligga till sej i härvor bara för att jag inte orkar nysta.

  SvaraRadera