tisdag 13 november 2012

Nygammalt stickat till Nils.

Knitted hat 80s
Knitted leggings 80s
Förra helgen var jag uppe på mina föräldrars vind och letade efter mina gamla barnböcker. När jag rotade runt bland alla påsar och kartonger hittade jag några bebiskläder som min syster och jag hade när vi var små. Bland annat hittade jag en fin mönsterstickad mössa och ett par matchande leggings. De är inte hemmastickade men väldigt söta och fina ändå. Idag tog vi dem på en premiärtur.

Jag blev sugen på att sticka ett par leggings till i varm ull. De är perfekta att ha över de vanliga byxorna när han sitter i åkpåsen i barnvagnen.

4 kommentarer:

 1. Åh så roligt med gamla grejer :-)
  ett par stickade legging låter som en mycket bra idé :-)

  SvaraRadera
 2. Vad roligt det är när man hittar gamla saker som man haft själv och som kan användas igen! Tyvärr har mina föräldrar inte sparat så mycket av det vi hade som barn - men jag sparar desto mer :)

  SvaraRadera
 3. Tack allihopa! Vi trodde det bara fanns tre plagg sparade från när vi var små. Vi flyttade två gånger under min uppväxt och då rensades det ut en helt del. Väskan med kläder som jag hittade var helt bortglömd.

  SvaraRadera