lördag 6 oktober 2012

Ett livstecken.

Nils 5 månader
Cookies
Malabrigo
Nils 5 månader
Hej!
Vi lever och har det bra. Riktigt bra faktiskt, om man räknar bort sömnbristen. Även om alla pratat om den hade jag inte fattat att man på riktigt inte får sova en enda hel natt i sträck på många, många månader (år?). Det är ju helt knäppt att det är så egentligen. Men man överlever. Förhoppningsvis.
Men förutom det så har vi det, som sagt, riktigt bra. Om dagarna går vi på promenader, fikar, tar små tupplurar, leker och tar hand om hushållssysslorna. Jag har märkt att jag tar vara på min tid mycket bättre nu än innan Nils föddes. Om kvällarna när lillen somnat för natten, försöker jag att alltid hinna med att sticka en timme. Jag stickar fortfarande på min bohuströja. Nästan klar!

9 kommentarer:

 1. Han lär nog sig att sova en hel natt snart, fast han kommer nog vara väldans morgonpigg länge.
  Och sedan när han är tonåring (tro mig det går blixtsnabbt) kommer du undra varför han aldrig är vaken hihihi.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, först nu förstår jag också hur fort det går. Det är ju inte klokt!

   Radera
 2. Bohuströjan kommer säkert bli underbar, längtar tills vi får se resultatet :-)

  SvaraRadera
 3. Haha, jag försöker också ställa in mig på det där att faktiskt inte få sova en hel natt på evigheter. Men nej, det går nog bara inte att fatta.

  Ser fram emot att se din bohuströja! Jag vill ju sticka en precis likadan, och varje gång jag ser din vill jag sticka den ännu mer.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Vi kanske kan ta en lunch någon dag om du orkar och har tid?

   Radera
  2. Glömde gå tillbaka och kolla om du svarat, men ja det vill jag såklart! Eller ehm nej för jag kan inte äta lunch ute pga illamåendet, men jag vill gärna ses :)

   Radera
 4. Vad härligt att du är tillbaka! Jag har saknat inlägg i din blog (jag är en tyst men hängiven läsare)! Om tre månader får jag också veta hur det känns, det där med att inte få sova en hel natt...

  SvaraRadera
 5. Kul att du är tillbaks! :)

  SvaraRadera