söndag 5 februari 2012

Statusrapport Blå Blomman.

Bohus Stickning: Blå Blomman. Än så länge går det fint med Blå Blomman. Jag är ungefär halvvägs genom oket. Jag stickar ofta lite hårt när det kommer till mönsterstickning så jag anstränger mig för att det ska bli lagom spänt. En aning småbubbligt blir det ändå och masktätheten är lite för tajt, men jag är inte orolig. Jag håller tummarna och stickar vidare.

Bohus Stickning: Blå Blomman. Blå blomman stickas med sju färger men med max tre färger samtidigt.

Bohus Stickning: Blå Blomman. Det händer mycket när de mörkare färgerna kommer in tycker jag. Fint! Det tar sin lilla tid att sticka eftersom jag stannar upp och tittar på mönstret och färgerna ungefär var tionde maska.

Kika gärna in på Knit alongen med Bohus Stickning som jag deltar i. Trevlig söndag!

12 kommentarer:

 1. åh så fantastiskt att du stickar en bohus tröja!!!
  jag måste verkligen börja sticka mer så jag också kan sticka tröjor sen.
  F

  SvaraRadera
 2. Det blir så himla fint! Och, jag har hört att du håller på att göra Tummelisas nya skylt! Jättekul! Ser fram emot att se resultatet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul! Kanske vill du ta del av några färgkoder inför ditt projektarbete?

   Radera
 3. Underbart vackert!

  SvaraRadera
 4. Jösses så tunt garn och så fina toning av nyanser!

  SvaraRadera
 5. Mönsterstickning är en konst o att lära sig sitt eget s a s handlag, dvs att sticka lagom hårt m flera trådar, är svårt. Men det ser jättefint ut o vilka underbara färger. Ska bli väldigt kul att se den klar. (Bohusstickningsmönstren är underbara!)

  SvaraRadera
 6. Tack för all pepp! Just nu går det långsamt. Varven med tre färger drog ner tempot rejält. Dessutom har jag lite mindre tid till att sticka just nu. Återkommer dock snart med färdigt ok hoppas jag! :)

  SvaraRadera
 7. hvor har du købt mønster og garn henne:)

  SvaraRadera