måndag 5 december 2011

Little Coffee Bean Cardigan.

Baby cardigan.
Förra veckan blev jag färdig med mitt första stickade plagg till vår kommande bebis. Det var dessutom första gången jag stickade en kofta. Mönstret finns här, gratis på Ravelry.

Baby cardigan.
Garnet kommer från Swans Islands och är ett ekologiskt merinoullgarn. Fantastiskt mjukt och fint att jobba med. Jag köpte två härvor på Purl Soho i New York i våras. Hade det funnits här i Sverige hade jag nog köpt det ofta.

Baby cardigan.
Så praktiskt att sticka från topp och ner! Raglan-ärmar är fint och enkelt också. Nu vill jag sticka massvis av koftor och tröjor.

Hej så länge!

10 kommentarer:

 1. Åh den är verkligen suverän, jag stickade den i grönt och brunt till min systers kompis bäbis, och, hör och häpna, har påbörjat den i precis samma färger som du fast i Drops Baby Merino! Har dock inte kommit nån vart på flera månader då andra projekt kommit ivägen, men SÅ fin färgkombo!

  SvaraRadera
 2. Tjusigt! Koftan är det bästa plagget.

  SvaraRadera
 3. Men så söt, du är så duktig!
  Och kofta är ett väldigt bra bebisplagg.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Så fin kofta, färgkombinationen super.

  SvaraRadera
 5. Tack för alla kommentarer. Koftor är verkligen det bästa plagget. Och så härligt när det går undan!

  SvaraRadera
 6. Väldigt väldigt fin! Jag önskar jag kunde sticka. Min son är 7 månader nu och vi har använt stickade koftor nästan varje dag, världens finaste plagg!

  SvaraRadera