fredag 30 december 2011

Kan inte få nog av stickning just nu.

Knitting in blue.
Jag fick bland annat ett presentkort på garn i julklapp. På annandagen gav jag mig ut på stan för att shoppa loss. Jag kom hem med en massa rundstickor och Semilla Grosso från BC Garn. Det ska bli en Owls sweater, en minst sagt populär tröja på Ravelry. Jag stickar min som cardigan eftersom jag börjar få rätt stor bebismage. :)

Ravelry förresten. Vilken guldgruva! Jag har varit medlem i två år men det är först i höst som jag insett dess storhet och blivit rejält beroende. Jag heter polliver där också om någon skulle vara intresserad.

7 kommentarer:

 1. Owls är så himla fin, stickade en för kanske två år sedan och använder den fortfarande ofta!

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Härlig blogg du har! Jag gjorde owls för ett år sedan och den är verkligen härlig. Idéen med ugglor gjorda av flätor är så himla bra, man kan aldrig få för många ugglor i vardagen... Blev sugen på en kofta nu när du nämner det. Lycka till! Med ugglorna och med magen ; )

  SvaraRadera
 3. Hej och tusen tack att du nämnde hur du gjorde rutorna. Gott nytt år!

  SvaraRadera
 4. Riktigt snygg tröja, är det inte svårt att följa beskrivningar på engelska? Eller är det bara jag som är lat kanske. :)

  SvaraRadera
 5. Tack för alla kommentarer! Snart är jag klar med ärm nummer två. Ska bli kul att sätta igång med ugglorna.

  @wallinskaya Jag är så van vid det så jag tycker inte att det är svårt. Jag tror till och med jag tycker det är lite enklare än svenska mönster för där känner jag inte till alla begrepp och förkortningar. :)

  SvaraRadera
 6. Ska sticka en Owls jag också, men har inget garn än. Vet du var man kan få tag på Semilla Grosso? Skulle vilja testa det jag med.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag köpte det på Strikk i Göteborg. Jag kan verkligen rekommendera garnet.

   Radera