tisdag 20 december 2011

Blåvitt.

Crochet Ipod case
Jag känner mig inspirerad när det kommer till handarbete just nu. Väldigt skönt efter svackan i somras/höstas.

En kväll förra veckan hann jag virka ett nytt iPhone-fodral till Anders. Gissa vilket fotbollslag han hejar på? :)

Mönstret är mitt eget och du hittar det här.

5 kommentarer:

 1. Djurgården? MFF? :-D
  /m

  SvaraRadera
 2. Snyggt, vilket garn har du använt?

  SvaraRadera
 3. jag virkade ett fodral enligt ditt mönster (nåja, lite eget gjorde jag allt), men det töjde ut sig så snabbt. inte kul!

  fin jul!

  SvaraRadera
 4. God fortsättning. Vilken fin blogg och söta katter! Jo, jag håller på med att virka enfärgade mormorsrutor så det ska bli en filt eller sängöverkast småningom. Jag googlade och hittade dina rutor som du hade gjort för att slippa räkna och tänka på hur många färger man ska ha osv. Se ditt inlägg från torsdagen den 25:e februari 2010. Hur gjorde du
  förslaget? Vilken datorprogram använde du? Vill gärna också slippa tänka så mycket, bekvämt med en färdig mall med färgerna. Hälsning från Malin

  SvaraRadera
 5. @m :-D

  @MinaStickor Tack. Det är Drops Paris.

  @Sofia Ekström Vad synd. Jag har också märkt att jag får väldigt olika resultat. Jag borde skriva ner en bättre version där masktätheten finns med.

  @Malin Tack! God fortsättning på dig också! Jag har gjort skissen i Adobe Illustator. Jag virkade inte helt utifrån den i slutändan men det var skönt att ha något att utgå ifrån. Lycka till med filten!

  SvaraRadera