onsdag 26 oktober 2011

Hej.

Orust i höstskrud

Jag är ledsen att jag varit försvunnen så länge. Fy vad hemskt av mig att avsluta med ett inlägg om att Olivier var sjuk. Det har varit en ångest och ett dåligt samvete, tro mig. Tack till alla som kommenterat och mejlat för att fråga om Olivier mår bättre och om var jag håller hus. Tack till alla som tänkt på oss.

Låt mig stilla er oro med att berätta att Olivier mår bra. Han var sjuk i några veckor och jag var vansinnigt orolig. Vilken lycka när han till slut åt några fiskpinnar efter att mer eller mindre ha matvägrat i en vecka. Nu är han pigg och glad igen.

Resten av Polliver-familjen mår också bra. Anledningen till min frånvaro är att jag inte haft ork till att blogga. Det är nämligen så att vi väntar en bebis till våren och jag har varit väldigt, väldigt trött. Speciellt om kvällarna. Det är bättre sedan en tid tillbaka, men jag är fortfarande lite tröttare än vanligt.

På grund av tröttheten har jag knappt handarbetat heller. Det känns riktigt trist. Jag har virkat lite på min filt med mormorsränder, annars ingenting. Det måste bli bättring på det. Det finns en hel del bebisgrejer jag vill göra!

Jag hoppas kunna blogga mer eller mindre regelbundet nu.
Hej så länge!

26 kommentarer:

 1. Hallå där, va roligt att du är på blogghumör igen! Underbar höstbild.Spännande med bebis!! Ha det gott.

  SvaraRadera
 2. Skönt att höra att Oliver mår bra igen.
  Och stort grattis till den kommande bebisen!

  SvaraRadera
 3. Aaaaaaaaaa! Största hurraet till er! Så himla skönt att Oliver mår bra och så Ballt med en bebis :) All lycka, snart blir du piggare igen så att du kan virka alla fina bebisgrejer...

  SvaraRadera
 4. Grattis till bäbisen! :D Och vad kul att Oliver mår bra, den fina fina lilla kissen!

  SvaraRadera
 5. skönt att olivier mår bra och grattis till bebisen!

  SvaraRadera
 6. Hurra för bebis! Äntligen vågar man prata högt om detta. ;)

  SvaraRadera
 7. Kul att du är tillbaka, och STORT GRATTIS till kommande bebisen!! Hoppas du snart känner dig piggare!

  SvaraRadera
 8. Härligt med bebis! Med en 6-veckors här hemma kan jag bara säga att det är underbart! :) Och skönt att kissen mår bra igen.

  SvaraRadera
 9. Välkommen tillbaka!! Och grattis till kommande bebisen!!! =) Skönt att höra att allt är bra med er. En paus måste man ju få ta ibland, och ingen fara, dina trogna läsare finns kvar här och väntar.. =)

  Kram!

  SvaraRadera
 10. Åhh Hurra och grattis till bebisen och den pigga katten!

  Familjemys helt enkelt! =)

  (Du har varit efterlängtad!)

  SvaraRadera
 11. Men vad roligt, ett jättestort grattis till er!

  SvaraRadera
 12. Hej, vad härligt att höra att Oliver mår bra! Jag hittade till din blogg någon gång efter ditt senaste inlägg och la direkt till den på mitt bloglovin. Sedan blev jag så orolig när det inte blev fler inlägg. Vi har också en liten kisse och hon är oss så kär och jag skulle bli förtvivlad om något hände henne. Grattis till bebisen också! Ser fram emot att fortsätta följa din blogg.
  ~Josefine

  SvaraRadera
 13. Åh så kul att ni väntar bebis! Och fint att du är tillbaka igen!

  SvaraRadera
 14. Oj vad kul, grattis! Jag anade att det var så, vet precis hur trött man kan bli och att orken inte finns ens till handarbete. Nu är jag hemma med en tremånaders kille och så fort han somnar kastar jag mig över virkningen :)

  SvaraRadera
 15. Vad skönt att höra att missen mår bra! Grattis till bebisen! :)

  SvaraRadera
 16. Massa gratulationer till bebis!

  SvaraRadera
 17. Stort grattis!
  Kan rekomendera öppna förskolan om du är ute på öa på veckodagarna. Förutom massa andra föräldrar att byta erfarenheter med så finns secondhandförsäljning av barnkläder.
  /Lina

  SvaraRadera
 18. Tack igen för alla glada kommentarer!

  Lina – jag blir lite nyfiken. Känner vi varandra? Eller hur vet du att jag kommer från "ön"? :)

  SvaraRadera
 19. åh, välkommen tillbaka! jag har faktiskt oroat mig för er olliver. men va kul att du är gravid, grattis!!

  är det ert hus? (kom på att jag inte har någon aning om hur ni bor, läser mest din bligg för att du är en jäkel på att handarbeta)

  kram o grattis igen!

  SvaraRadera
 20. Pjuuu! Skönt att höra att Oliver är okej, och stort Grattis till er! :-)
  MVH
  Mimmi Staaf

  SvaraRadera
 21. Välkommen tillbaka!
  Det är så himla roligt att läsa om allt!
  Grattiskramar
  Carina

  SvaraRadera
 22. OMG!!!! Louise!!!! I'm very happy to read that sweetie! Congratulations!!!! :) <3

  SvaraRadera
 23. Tack igen för alla gratulationer! Oliver mår fortfarande fint. (Han ligger bredvid mig i denna stund faktiskt.)

  @Sofia Ja, bilden kommer från trädgården vid vårt fritidshus. Vanligtvis bor vi i Göteborg.

  @Bruno Hi! Thank you! Where have you been?

  SvaraRadera
 24. louise! i miss you!

  SvaraRadera