onsdag 22 juni 2011

Den där Kappan.

Jag får ofta idéer om hur den perfekta tröjan, den perfekta klänningen eller de perfekta byxorna ser ut. Ett plagg jag bara måste ha. Så börjar sökandet. Jag letar och letar. Ibland har jag tur och hittar den ganska snabbt. Andra gånger kan det gå år. Och ibland hittar jag den tyvärr inte alls.
Jag har varit på jakt efter den där perfekta vår/sommar/tidig höst-kappan ett bra tag. Den är extremt svårhittad. Men så en dag hittade jag det här mönstret för en hundralapp på Etsy. Den rosa kappan är så gott som exakt det jag har i tanken om den perfekta kappan. Fast min ska vara marinblå med Peter pan-krage. Jag är inte en särskilt duktig sömmerska och jag har aldrig sytt någonting så här komplicerat. Men den här kappan måste jag bara sy på något sätt.

THAT coat.

7 kommentarer:

 1. håller med, perfekta kappan! lycka till!

  SvaraRadera
 2. Jag håller också med, jättefin! Det brukar inte vara jättesvårt att sy efter simplicitymönster, det är möjligtvis det där med storlekarna när man syr från så pass gamla mönster. Men om du gör en toille eller mäter på mönstret först, så slipper du ju chansa!
  Lycka till, ser fram emot att få se resultatet!

  SvaraRadera
 3. Snygg! jag vill ha klänningen!

  SvaraRadera
 4. Å, så snygg!
  Lycka till!! :)

  SvaraRadera
 5. Tar du beställningar oxå???

  Kika gärna på min blogg om du har lust, ladynova.blogg.se

  Min blogg handlar om Livet runt 30, Att vara ung kvinna i dagens samhälle med allt vad det innebär, ska man leva "enligt mallen - skaffa kille, förlova sig, gifta sig, skaffa barn, köpa radhus osv" eller ska man leva sitt egna liv och följa sin inre röst, den behandlar att göra karriär, vara ute i svängen,dejting,mode, shopping, psykologi och relationer, psykisk ohälsa, min väg tillbaka från utbrändheten och ett liv fri från ångest ( skriver en bok om det just nu )

  SvaraRadera
 6. Jag vill gärna ha en sådan oxå, fast som regnkappa! =D Så jag kan hoppa i den och gå regnpromenader med hunden=)

  Http://tantlindblad.blogg.se

  SvaraRadera
 7. woho! Vi får se när det här projektet kan bli verklighet.

  @ladynova Nej tyvärr gör jag inte det. Tack ändå för frågan.

  SvaraRadera