onsdag 11 maj 2011

Marstrand.

Min måndag och tisdag spenderade jag i Marstrand på konferens tillsammans med mina kollegor. Vi hade hyfsad utsikt från konferensrummet (första bilden). Vädret var kanon och Marstrand var öde (så som jag vill ha det). Vi besökte inte Carlstens fästning, någon gång skulle jag vilja göra det. Jag tycker fästningar och gamla borgar är lite spännande.

Marstrand.
Marstrand.

4 kommentarer:

 1. fästningar e coola, så mystisk spänning i de!

  SvaraRadera
 2. Härliga bilder från en fantastisk ö.
  Jag jobbade där en sommar i min "ungdom" och har tyvärr inte varit tillbaka lika mycket som jag skulle vilja, så det var kul att se.
  Sarah

  SvaraRadera
 3. Tureborgs-borgen la nog grunden till det intresset tror jag :)

  SvaraRadera
 4. Haha! Ja, så kan det ha varit...

  SvaraRadera