tisdag 3 maj 2011

Garn från Purl Soho.

Vad kul att så många gillade bilderna från Purl Soho. Det är verkligen en fin affär. Så här i efterhand önskar jag att jag köpte mer garn. Men eftersom jag sällan impulsshoppar, för det mesta så funderar jag väldigt länge innan jag köper något, så blev det bara fyra härvor den här gången. Men jag är nöjd med det garn jag kom hem med.

New Yarn from Purl Soho, NY.
Det här garnet köpte jag i present till mamma. Det är ekologisk merinoull från Swans Islands i Maine, USA.

New Yarn from Purl Soho, NY.
Till mig själv köpte jag två härvor av samma garn fast i en grövre variant.

New Yarn from Purl Soho, NY.
Och så köpte jag en härva av Blue Sky Alpacas Organic Cotton. Det här garnet är också ekologiskt, och supermjukt. Jag tror det här ska få bli en mössa till vintern.

New Yarn from Purl Soho, NY.
Fint som snus!

4 kommentarer:

 1. Jag förstår precis vad du menar, jag vill också alltid tänka och fundera och räkna lite innan jag köper garn. Och helst kolla vad andra stickat i just det garnet på ravelry. Då blir det inte mycket impulshandlat! Men du verkar ha fått tag i riktigt fina grejer! Det är ju bättre med få och väl utvalda än mycket som kanske inte riktigt ville ha.

  SvaraRadera
 2. Vilka härliga färger :)

  SvaraRadera
 3. Din blogg är fantastiskt inspirerande.
  Jag är så glad att jag hittade hit.

  SvaraRadera
 4. Lyckliga du som kan stå emot... Plånboken blir i alla fall gladare! ;)

  SvaraRadera