söndag 8 maj 2011

365 dagar, dag 122–125.

När jag bestämde mig för att genomföra mitt 365 dagar-projekt var jag beredd på att det skulle bli jobbigt. Just nu tycker jag inte att det är så kul. För även om jag älskar att fotografera så har jag inte lust till det varje dag.

Dessutom har jag svårt att variera mig. Jag är en vanemänniska som trivs bäst med att vara hemma och pyssla med ungefär samma saker som jag alltid gjort. Det händer med andra ord inga nya spännande saker varje dag.

Vissa dagar vill jag bara lägga av men Anders uppmuntrar mig till att fortsätta. Han påminner mig om att det faktiskt inte är en katastrof om några bilder inte blir fantastiska. Att det är lite det som är grejen med projektet.

För att hitta inspiration bestämde jag mig i måndags för ett tema som jag kunde följa i några dagar. Det blev "Blåtoner".

Blue
Blue
BlueBlue

4 kommentarer:

  1. bra idé med tema! och hemskt snyggt nagellack!

    SvaraRadera
  2. Jättefina bilder! Jag förstår att det känns tungt ibland, jag känner också så, men tänk på allt fint du har omkring dig i din vardag! Det saknar jag, i mitt nuvarande allt-är-hyrt hem finns inte det.

    SvaraRadera
  3. Tack för pepp! Hjälper till när man känner sig oinspirerad.

    SvaraRadera