söndag 1 maj 2011

365 dagar, dag 118–121.

Fyra dagar har redan passerat sen senaste uppdateringen. Tiden går så fort. Jag har inte fått tummen ur när det kommer till New York-fotografierna än. Just nu vill jag göra annat än och sitta vid datorn. Så är det ibland.

Our own sparris!
Dag 121, söndag. En liten sparris överlevde vintern i trädgårdslandet! Visst är den söt? Den smakade mycket gott.

Polly scratching.
Dag 120, lördag. Altandörren stod öppen hela dagen och katterna kom och gick som de ville. Jag fejade i trädgården.

Arrival.
Dag 119, fredag. Vi kom fram till huset precis lagom solnedgången på fredagskvällen. Det är så fascinerande att se vårens framfart. Så fort vi kommer fram tar vi ett varv runt tomten för att se vad som har hänt sen sist.

Odlingar.
Dag 118. Anders är duktig och fixar och donar med försodden av växterna till grönsakslandet. Det enda jag inte gillar med det är alla Creme Fraise-burkar som får agera krukor. (Vi äter uppenbarligen mängder av Creme Fraise.) Jag funderar på hur jag kan göra dem finare.

1 kommentar:

  1. Världens sötaste sparris!
    Å, det är så roligt nu med odlande och sådd som gror. Jag tyckte precis tvärtom, att det var coolt med alla cremefraicheburkar. Snyggt. Å himla gott. ;)

    SvaraRadera