måndag 30 maj 2011

10 dagar.

I helgen fick jag höra: "Det måste vara något fel på min dator för Polliver har inte uppdaterats sen den 19 maj." Dags att ta sig i kragen med andra ord. Det var ingen planerad bloggpaus, det bara blev så. Jag behövde vila helt enkelt. Förhoppningsvis är det lite bättre tempo på mig nu. Jag vet inte om ni är intresserade av att följa min vardag, men här kommer bilder från de senaste tio dagarna. Jag tror att mamma, faster och moster tycker det är kul i alla fall. :)

Bit ihop.
Jag försöker komma igång med löpträningen igen. Formen känns långt, långt borta. Idag sprang jag min långsammaste runda sen jag började springa med Nike+ för drygt ett år sedan.

Nothing to wear.
Jag har kommit in i en Jag-har-ingenting-att-ha-på-mig-fas och letar djupt in i garderoben varje dag.

Longing for crochet.
Jag längtar efter ett stort virkprojekt. I helgen skissade jag på mönster. Nu måste jag bara hitta rätt färger. Det är inte helt lätt.

Kaprifol.
Yarns.
Annars regnade det mest i helgen. Jag satt inne i huset och stickade och virkade. Rätt så mysigt faktiskt.

Kastanj.
Jag passerar ett stort kastanjeträd på väg till och från jobbet varje dag. Här är en del av det fångat med min iPhone.

God middag.
En tisdagkväll bestämde vi oss för att äta något riktigt gott. Det blev grillad chevré-macka med babyspenat, cocktailtomater och valnötter. Jag älskar getost.

Progress for Polly.
Polly är en ganska nervös katt. Hon är väldigt kelen och lägger sig ofta intill och trampar. Men så fort man rör sig blir hon rädd och springer iväg. På sista tiden har hon plötsligt börjat slappna av lite mer. Vid ett par tillfällen har hon lagt sig på bröstet eller i knät på oss, och det har i princip aldrig hänt förut. Hon är så himla fin.

Olivier.
Olivier är precis tvärtom. Han är tryggheten själv och alltid med. Han är otroligt rolig. Ofta sitter han så här snett, särskilt när han är med och övervakar köksarbetet.

Pallkragar.
Förra helgen började vi (japp, lite sent) att montera ihop pallkragarna vi köpt. Mer om detta inom kort.

Lavendel.
Polly.
Hi house.
Hi house.
Det var en fin helg.

12 kommentarer:

 1. Jag gillar verkligen såna glimtar ur vardagen, det är ju det som är livet.

  SvaraRadera
 2. Vad snällt sagt. Det gör ju jag också egentligen.

  SvaraRadera
 3. Håller med Anna!
  Och vad fina dina katter är!

  SvaraRadera
 4. Tack cordyKaye. Vad glad jag blir.

  SvaraRadera
 5. Jag håller med både Anna och CordyKaye! Fortsätt berätta om din vardag!

  SvaraRadera
 6. that picture of ollie is so funny! <3

  SvaraRadera
 7. Underbart med alla fina bilder!
  Jag har saknat Dig sååå! Kram...

  SvaraRadera
 8. Jag håller med alla ovanstående. DU ÄR SÅ DUKTIG!!!

  SvaraRadera
 9. Vilken härlig blandning av bilder! Det är inte bara din närmaste familj som ser fram emot dina inlägg, jag är ju också så förtjust varje gång jag ser något nytt. Idag var det lite som en skatt att läsa ikapp dina inlägg för jag har inte haft tid att följa bloggar en tid.
  Ska bli jättespännande att se både vilka färger du väljer till ditt virkprojekt (blir ju väldigt nyfiken) och på att se vad som hamnar i era pallkragar. Dessutom är jag glad i dina matbilder (ser så aptitliga ut) och alla texter och bilderna om katterna. Och om huset. Så - du är en favorit.

  Hoppas att du får en riktigt skön långledighet!?

  P.S Tack för filt-gratulationen. Jag vågade inte tro att den skulle bli klar. Det kändes himla fint.

  Kram, Annelie

  SvaraRadera
 10. jag har också en sån där "ingenting att ha på mig"-period just nu. det enda jag vill ha på mig är min nya klänning men den ligger i tvättkorgen med chokladfläckar på...


  fina bilder, glad att du postat igen!

  SvaraRadera
 11. Tack för alla snälla kommentarer. Ni är bäst! Önskar att jag kunde blogga från huset. Jag ska undersöka det. Trevlig helg! :)

  SvaraRadera
 12. Jag sällar mig till skaran som håller med! Det är så himla roligt med fina bilder, och dina är super!
  Kram Faster C.

  SvaraRadera