onsdag 13 april 2011

Planering av grönsakslandet.

Ikväll har min sambo och jag listat vad vi vill odla i trädgårdslandet i år. Vi funderar på morot, palsternacka, rödbeta, spenat, vitkål, aubergine, gräslök, persilja, tomat, broccoli, kålrot, zucchini, potatis och jordgubbar. Vi får se om det blir hela listan. Förra året orkade vi bara odla potatis, zucchini, tomat och broccoli. Men det var de godaste rotfrukterna och grönsakerna jag ätit.

Frön.

5 kommentarer:

 1. Har satt silverlök, rödbetor, syltlök och gräslök idag!
  Det är så mysigt när dom kommer upp ur jorden!
  Lycka till!

  Kram Lina

  SvaraRadera
 2. Vi planerar också, nästan lika kul som att skörda!

  SvaraRadera
 3. Herregud, vad gott det låter. Jag önskar att jag också hade ett land att odla i.

  SvaraRadera
 4. Åh vad roligt! Nu längtar jag till min mammas koloniträdgård, nästa år ska jag banne mig odla också!

  SvaraRadera
 5. Vilken underbar bild!
  Jag tycker det låter fantastiskt med så många sorter, det går ju inte att beskriva hur gott det är med egenodlat. :)

  SvaraRadera