tisdag 12 april 2011

I am the Resurrection.

De senaste två dagarna har varit lugna. Jag har haft tid att köpa tulpaner och måla naglarna. Lyssna på musik. Fint det. Nu ska jag äta te och smörgås, sen ska jag ägna kvällen åt stickning. Vad gör ni?

Tulips
ET

12 kommentarer:

 1. Gick lite tidigare från jobbet idag och tänkte städa i köket, men lusten vill inte riktigt infinna sig. Det bara regnar och regnar. Fina tulpaner!

  SvaraRadera
 2. Har gått en promenad med hunden. Väntar på att degen ska jäsa klart och att tvättmaskinen ska tvätta klart.

  SvaraRadera
 3. fint med mörka naglar! har målat mina ljusblå och prövat mitt nya glitterlack (med hjärtan i!) ovanpå. resten av kvällen blir tv-tittande och göra lunchlåda tills imorgon.

  SvaraRadera
 4. Stickning varvat med virkning och uppladdning för Desperates Housewifes. (Nu när jag tittar på vad jag har skrivit så ser det lite sorgligt ut...:))
  Toppenkväll enligt mig. Hoppas att ni andra får detsamma.
  Sarah

  SvaraRadera
 5. Låter som trevliga kvällar tycker jag! Tack för att ni tar er tid att skriva, det är alltid kul att läsa.

  SvaraRadera
 6. Min jobbarkompis anordnade en hyllningskväll åt Gagarins 50-årsjubileum med en rymdfilm i B-klassen. Snacks: stjärnfrukt, mars, milkyway och stjärnchips.Det är vad jag har ägnat kvällen åt.

  SvaraRadera
 7. Haha vad kul. Speciellt bra idéer på tilltugg.

  SvaraRadera
 8. lyssnar på hundarna som brottas på mattan och läser bloggar :-)

  SvaraRadera
 9. Jag köper grejer på Tradera, mycket trevligt men börjar eventuellt likna missbruk... :) Snart ska jag sova och hoppas på att det blir en bra natt utan skrik. Och har ätit spenatpaj...nästan lika god som din mamma gjorde en gång i tiden.

  SvaraRadera
 10. @kristina Mysigt med hundbrottning. Katterna kör kvällsronden nu.

  @cec Tradera minsann. Vad är det du köper? Jag hade en filmisperiod en gång. Köpte filmisar som en galning för en massa pengar. Nu ligger de i en låda. Dumt.

  SvaraRadera
 11. Dina filtar av mormorsrutor & din ripplefilt är helt fantastiska! Jag ville bara tacka för en väldigt inspirerande blogg som sätter guldkant på mina veckor.

  SvaraRadera