fredag 25 mars 2011

Tyvärr är det så.

Yep, it's to short.
Jag testade på en annan tröja. Tyvärr är det nog så att ärmen är för kort. Åh. Jag har inte haft lust att sticka på hela veckan.

Imorgon kommer det däremot bli en del stickning. Jag ska till Grötö där SiV (Stickfest i väst) anordnas. Det blir mitt första besök där. Hoppas det blir så trevligt som jag tänkt mig. Någon annan som ska dit?

Tack för alla kommentarer om Polly. Hon mår redan mycket bättre. Jag stressar alltid upp mig när de små liven inte mår bra. I somras var Olivier dålig i flera dagar. Det var hemskt. Skönt att det gick snabbt över för lilla Polly.

Trevlig helg!

9 kommentarer:

 1. Skönt att Polly mår bättre! En fråga, heter din andra katt Oliver eller Olivier? Det står olika på olika ställen och jag blir lite förvirrad.
  Trevlig helg!//Vic

  SvaraRadera
 2. Tänkte bara säga, att jag tycker det kan vara fint med tjocktröjor med lite kortare ärmar. Och att du har en hemskt trevlig blogg!

  Sofia

  SvaraRadera
 3. Åh vad skönt att Polly mår bättre!

  SvaraRadera
 4. @Victoria Han heter från början Oliver men med åren har det blivit Olivier. Min sambo och jag skojar om att han är fransman och alltid pratar engelska med fransk brytning. Barnsligt men mycket roligt.

  @Sofia Tack snälla! Håller med om att det kan vara fint men jag tror inte det passar på den här tröjan. Den är så liten och kort så den skulle nog se för liten ut.

  @Tant Grön Verkligen! Tack för att du bryr dig. Det är fint tycker jag.

  SvaraRadera
 5. I slutändan kommer du ha en finfin tröja, trägen vinner, som talesspråket säger.

  SvaraRadera
 6. SÅ skönt att Polly mår bättre! Jag förstår precis din stress, så är det med Nova här också, så fort hon börjar bete sig mystiskt så får jag ont i magen och nojar mig.

  Hoppas att ni får en riktigt skön helg och att du får det trevlig på SiV!

  SvaraRadera
 7. är inte superproffs på detta med stickning, särskilt inte mönsterstickning, men - kan du inte bara lägga till en mönsterrapport på längden?
  På bilden ser det ut som om ärmen då skulle få ca rätt längd och mönstret träffar riktigt där ärm och liv möts..
  Tycker det är så fantastiskt trist att repa upp att jag bara måste föreslå ett eventuellt alternativ..

  /M

  SvaraRadera
 8. @med nål och tråd Försöker intala mig själv det. :)

  @Svartanova Tack detsamma! :)

  @anonym Tyvärr blir ärmen för lång då är jag rädd. Men jag ska för säkerhets skull dubbelkolla. :)

  SvaraRadera
 9. När den väl är klar kommer du att ha en superfin tröja! Är otroligt imponerad över att du kan sticka sånt mönster med en massa garner! Vilken fin blogg med bra text och vackra bilder!

  SvaraRadera