tisdag 29 mars 2011

Stickfest i väst. Del 2, workshop.

Knitting workshop.
SiV fanns en rad workshops. Vi deltog i en där man fick lära sig montera stickade plagg på bästa möjliga sätt. Att sy ihop från rätan var nytt för mig. Här är ett foto på hur man syr ihop slätstickat.

Knitting workshop.
Rätstickat. (Fick inte till den jättebra trots att jag gjorde rätt enligt kursfröken.)

Knitting workshop.
Axelparti.

Knitting workshop.
Hur man plockar upp maskor.

Tur att jag hade kameran med mig, annars hade jag nog inte kommit ihåg allt.

4 kommentarer:

 1. Jag tycker att det där med att sy ihop delar är rätt knepigt också. Den där metoden verkar fungera men jag försöker undvika att montera ihop flera delar med att sticka allt i ett stycke istället. Det blir kanske en stickfest för mig nästa år så att jag kan lära mig...

  SvaraRadera
 2. Åh det där verkar ju ha varit sjukt lärorikt! Kul! :)

  SvaraRadera
 3. Oj, det där skulle man vilja lära sig :)

  SvaraRadera
 4. Det var verkligen bra att få lite tips. Hoppas bara jag kommer ihåg tilldet är dags för montering. Annars kanske vi får slå våra kloka huvuden ihop. :)

  SvaraRadera