onsdag 16 mars 2011

Nytt garn.

New yarn.
Idag ringde garnaffären och sa att de fått in garnet jag beställt. Äntligen! Garnet kommer från Debbie Bliss och är ett ekologiskt och fairtrade-märkt bomullsgarn. Perfekt. Nu kan jag börja sticka på min Beatnik.

11 kommentarer:

 1. tröjan blir nog riktigt snygg i den färgen!

  SvaraRadera
 2. kommer bli toknice :) Vart handlar du garn? Det var Göteborg va?

  SvaraRadera
 3. Hoppas det! :)

  Hur går det med din Beatnik, Sofia?

  Det här garnet har jag handlat på Strikk i Göteborg. Bor du också i Göteborg?

  SvaraRadera
 4. Nej, men bodde där i tre år :) Handlade dock mest på Bojans, men nu när jag hälsade på så var jag in på Strikk och hittade lite smått och gott, bland annat ett angoragarn som jag blev kär i. Fanns tyvärr bara ett nystan i den färga jag ville ha så ska tvinga min vän att shoppa resten jag behöver snart :)
  La in önskemål på ett garn på Garn&Broderi också, men hon ringde mig aldrig... Gillar Bojans, de är så himla mysiga där, men Strikk har ju så fina grejer!

  SvaraRadera
 5. Var ligger Bojans? Nyheter för mig.

  SvaraRadera
 6. På Linnégatan, bortåt 7-11 till, glömmer alltid bort exakt var, men googla Bojans garn så hittar du. Lääänge sen jag var där nu eftersom de alltid har hunnit stänga innan jag hinner dit när jag hälsar på, men så vitt jag minns har de inte samma sorts sortiment som Strikk, utan mindre (alltså 25-50g) och enklare garner. De har ett alpacagarn jag älskar (det jag ville beställa från Garn&Broderi) och Milano iafl, och de hade länge Mohair Lux också, det var ett gryyyymt fint garn, men det utgick :(
  Himla trevliga är de iafl :)

  SvaraRadera
 7. Vad kul! Jag ser verkligen fram emot att få följa din tröja, och jag blir sugen på att sticka en egen Beatnik snart... men det får vänta till hösten för mig, har nog med projekt som det är.

  SvaraRadera
 8. @cordycane Aha, jag är tyvärr sällan på Linnégatan men ska definitivt kolla in Bojans när jag har vägarna förbi.

  @Clara Vad snäll du är. Kanske kommer vi vara klara samtidigt om du börjar till hösten. :)

  SvaraRadera
 9. åh! den kommer att bli så tjusig. strikk är bäst - saknar det varje gång jag behöver köpa garn (men har hittat en bra butik här i berlin också) :) trevlig helg!

  SvaraRadera
 10. Vilken skatt med så mycket härligt garn!
  För att inte tala om skatten att ha ett så fantastiskt projekt på gång... ;)

  Hoppas du får en riktigt vårig stickvecka!

  SvaraRadera
 11. Tack detsamma allihopa! Det går sådär med fairislen. Funderar på att börja på beatniken direkt.

  SvaraRadera