torsdag 3 mars 2011

Morsgrisen Olivier.

Olivier this morning.
Där jag är är Olivier också. När jag lagar mat sitter han på golvet och hoppas på en munsbit. Sitter jag i tevesoffan och handarbetar ligger han i mitt knä. Han finns bredvid mig när jag somnar och är kvar när jag vaknar (oftast har han försökt väcka mig i en timma). Till och med in på badrummet brukar han hänga med. Den här bilden är från i morse när jag åt frukost.
Husse säger att han är en morsgris. Jag är benägen att hålla med.

7 kommentarer:

 1. Gud vilken fin liten katt!

  SvaraRadera
 2. Så söt är han!

  SvaraRadera
 3. Det låter precis som min Molly. Jättemysigt. Fast ibland önskar jag att jag fick handarbeta ifred, utan någon som försöker äta upp det jag gör :-P

  SvaraRadera
 4. Underbart med en sån följeslagare. ♥

  SvaraRadera
 5. Önskar att jag kunde ha en liten olliver, men min sambo är superallergisk. Tur att jag får hälsa på mina katter hos min mor ibland.. Ville bara säga att jag älskar din blogg och söta kattporträtten!

  SvaraRadera
 6. Tack! Roligt att höra att ni gillar kattporträtten. Jag kan inte låta bli att fota dem så mycket som jag gör.

  SvaraRadera