onsdag 2 mars 2011

Kärt återseende.

Knitting.
Ikväll har jag ägnat mig åt att sticka på min Long-Sleeved fairisle sweater. Ni som läst bloggen länge vet att jag började på den i somras och att det är mitt första avancerade stickprojekt. Tyvärr har det legat vilande sen oktober... Men så idag tog jag upp arbetet igen. Det tog en stund innan jag kom på vad jag skulle göra, men nu är jag nog på banan igen.

3 kommentarer:

 1. Hej hej!!

  Håller fortfarande på o lär mig stickning, nya utmaningar varje dag :)) Jag har SÅ kul!!!
  MEN, har du nåt bra tips för hur man snyggt stickar med två eller flera färger?? Jag får inte till det, får konstiga "kanter" i början och i slutet :(
  Ha en fin dag!!
  Kram fru Skaar

  SvaraRadera
 2. Hej
  Hittade din inspirerande blogg av en slump förra helgen, är väldigt glad för det. Har nyligen hamnat i virkträsket och såg att du skriver från Göteborg. Kan du tipsa om bra garnaffärer där? Gillar också dina inlägg om fritidhus och katter-har både& själv.
  Tack!

  SvaraRadera
 3. @Fru Skaar Hej! Jag är tyvärr långt ifrån en stickexpert. När jag skulle lära mig att sticka med två färger så tittade jag i timmar på youtube. Där finns massor av tips. Om garnet trasslar så tänk på att alltid lägga det ena garnet över det andra, och det andra under det första. Lite svårt att förklara... Jag tror att garnstudio kan ha en del instruktionsvideos också.

  @Anna Hej! Vad trevligt att du hittade hit. :)
  Jag letar fortfarande efter den ultimata garnaffären men har inte hittat den. Jag handlar lite på Broderi & Garn på Drottninggatan. De har bra amigurumigarn i bomull osv. Jag har också varit på Daisy design på Avenyn men handlar inte där särskilt ofta eftersom jag sällan har vägen förbi. För det mesta går jag till Strikk på Vallgatan. De har många fina garner men personligen tycker jag inte att servicen är särskilt bra – med undantag av några av deras anställda som är supertrevliga!

  SvaraRadera