torsdag 17 februari 2011

Kanske bör jag hålla mig till virkning?

Knitting sample
Det går sådär med Beatniken. Jag lyckas inte ens sticka ett prov ikväll. Jag ska testa igen till helgen då mina ögon och mitt huvud kanske är lite piggare.

4 kommentarer:

 1. Hej! Jag läser i din blogg med spänning, du har gjort mig helt sugen på att lära mig att virka. Har du några tips för en nybörjare? Hur lärde du dig att virka? Hur länge har du virkat?

  Mvh, Lise

  SvaraRadera
 2. Du har ju tidigare visat att du är en fena även på stickning, så det kanske bara var fel stickdag. Men, så klart, jag hejar alltid lite mer på virkning. ;)

  Ha en trevlig helg!

  SvaraRadera
 3. Hej igen! Nu har jag virkat en sån här http://polliver.blogspot.com/2010/07/monster-virkat-iphone-fodral.html (inte alls lika fin men ändå!) och det står att man ska fästa alla trådar men hur i hela fridens namn gör man det? Jag kan inte hitta det i virkskolan heller. Hjälp!

  SvaraRadera
 4. Hej Lise!
  Ursäkta att jag inte svarat förrän nu.
  Mitt tips till nybörjare är att läsa och titta runt på nätet för att bli inspireras och lära sig mer. Youtube är en bra källa när man har dålig koll på tekniken.
  När jag fäster trådar brukar jag sy fram och tillbaka i maskorna på insidan, så det inte syns på framsidan.
  Virkning är lätt stt lära sig. Jag minns inte när jag lärde mig, kanske gjorde mamma det när jag var liten eller så lärde jag mig i syslöjden i skolan. Jag började virka mer aktivt 2008 då jag började på min första filt med mormorsrutor. Titta under kategorin mönster här på bloggen så finns ett mönster med bilder hur du bär dig åt.
  Lycka till!

  SvaraRadera