söndag 13 februari 2011

365 dagar, dag 42-44. Helg i Huset.

A walk in February
Dag 44. Idag tog vi en promenad i det fina vädret.

The kitchen in our summer house
Dag 43. I går kom mina föräldrar hem till oss (sommarstugan) och hjälpte oss att sätta upp hissgardinerna som min kära moder har sytt. I köket blev det röda gardiner. (Den ena har blått snöre men det ska bytas till rött när vi köpt mer.)

My parents dog Alva
Alva, mina föräldrars hund, övervakade arbetet.

Olivier
Dag 42. I fredags glömde jag fotografera. När jag lagt mig kom jag på det och fick gå upp. Olivier fick vara modell. Det blev inte särskilt bra, så är det ibland.

5 kommentarer:

 1. vad fint! och alva, vilken sötnos. och jag är imponerad av din ambition. förut hade jag gjort likadant, men nu när jag blivit gammal och lat ljuger jag lite för mig själv ibland och tänker att det är okej att fuska lite och låtsas som att jag tog en bild en annan dag (nu har jag iofs inte gjort något 365-projekt, men jag försöker tänka mig in i det) :) hoppas den nya veckan blir lika fin som helgen ser ut att ha varit.

  SvaraRadera
 2. Jesus grynet, vilken fin bild på Alva! Sälj den till Härliga Hund :)

  SvaraRadera
 3. Så fint ni har det i köket. Mysigt värre. Hur ofta är ni i huset?

  SvaraRadera
 4. Hej Sandra! Tack, jag försöker kämpa på. Ibland blir det inga bra bilder, men jag tror det är bra att accepteera att det blir så. Min goa sambo peppar mig när jag vill lägga av. :)

  Cec! Haha, visst är hon. Finns det en tidning som heter så? Roligt!

  Med nål och tråd - tack. Det börjar bli riktigt mysigt. Oftast är vi där varje helg, men nu i januari februari har det varit så kallt att vi bara varit där varannan helg. Det ska bli skönt när våren och sommarn kommer!

  SvaraRadera
 5. Så charmigt med mormorsfilten som hänger i bakgrunden. Vilken fin helg!

  SvaraRadera