måndag 7 februari 2011

365 dagar, dag 38. Polly och jag.

Polly and I
Polly fick vara med i februari månads självporträtt.

7 kommentarer:

 1. En fråga som har med virkning och inte fotot i detta inlägg att göra :-). När jag surfat runt lite bland hantverksbloggar kom jag i kontakt med, för mig, nytt fenomen. Att blocka virkade filtar, stickade tröjor osv. Jag undrar om du blockar dina filtar mm?
  /Enya

  SvaraRadera
 2. Jag har aldrig blockat några av mina filtar. Ibland har jag blockat enstaka mormorsrutor eftersom de varit skeva, men aldrig en hel filt. När det kommer till stickade plagg har jag däremot förstått att det kan vara helt avgörande för om tröjan får en bra passform eller inte. Min fairisle-tröja kommer definitivt behövas blockas när den är klar. Den har blivit ganska bubblig pga alla garnbyten.

  SvaraRadera
 3. Tack för svaret. Jag tycker att dina arbeten är så fina, speciellt filtarna :-). Håller som bäst på att avsluta en filt och är väl mest orolig för att den virkade kanten ska rulla ihop sig. Får väl bestämma mig när slutresultatet syns tydligt.

  SvaraRadera
 4. Tack! Är det en mormorsrutefilt? Man kan ju alltid pressa lite lätt om den krullar sig.

  SvaraRadera
 5. Ja, det är en mormorsrutefilt. Tack för tipset, det ska jag testa.

  SvaraRadera
 6. you both are so cute! <3

  SvaraRadera