söndag 6 februari 2011

365 dagar, dag 35-36.

Batik art.
Dag 36. I går, lördag, storstädade jag och hann inte fotografera. Förutom den här tavlan. Ni som följt bloggen länge kanske känner igen den. Det är en gammal tavla i batik som jag fått av mina föräldrar. Jag tycker mycket om den.

Sherlock Holmes
Dag 35. För 7–8 år sedan upptäckte jag BBC:s serie "The Adventures of Sherlock Holmes" som jag blev oerhört förtjust i. Jeremy Brett är den bäste Holmes någonsin. Jag är därför alltid lite skeptisk när det kommer en ny film eller serie. Men jag blev positivt överraskad när jag såg miniserien "Sherlock", som utspelar sig i nutid. Det är definitivt en serie jag kommer följa. Avsnitt 2 visas i SVT ikväll.
Jag funderar på att läsa tegelstenen med alla samlade böcker. Den ligger på mitt nattduksbord och väntar.

4 kommentarer:

 1. Men jag med! Fastnade framför Sherlock förra veckan, trots att jag var så trött att jag egentligen borde ha legat till sängs vid nio. Men tänkte att en timme kunde jag fixa... Avsnitten är ju 1.5h. Men idag är jag pigg och ser fram mot kvällen.

  SvaraRadera
 2. Jag med! Ser fram emot kvällen med spänning.

  SvaraRadera
 3. Hej, oj vad lustigt! Min kompis har en exakt likadan tavla fast i rött och rosa. "Rosa damen" kallar vi henne : )

  SvaraRadera
 4. Spännande! Jag skulle gärna vilja veta mer om konstnären. Vet du vem som har gjort dem?

  SvaraRadera