onsdag 5 januari 2011

365 dagar, dag 5.

Polly
Polly är petite och lite nervös. Väldigt snäll. Mycket söt. Gosar som tusan när hon är på humör. Men på bild har hon ofta den här blicken. Arg och bestämd. Kanske beror det på att hon inte tycker om att bli fotograferad?

6 kommentarer:

 1. Verkligen söt, som lilla My med mycket bestämd uppsyn och lite lagomt sammanbiten!

  SvaraRadera
 2. Nej men hon kör ju som Top Model - fierce. :) Fina Polly.

  SvaraRadera
 3. Det är svårt att få till ett fint leende på bild. ;)

  Den här var fantastisk.

  SvaraRadera
 4. Lilla My – Det har jag aldrig tänkt på, men det stämmer verkligen!

  Och Fierce stämmer också bra. :)

  Jag kan heller aldrig le naturligt på bild.

  SvaraRadera
 5. Haha, så söt! Min katt är likadan, hon har sådan glad och härlig personlighet MEN så fort jag tar fram kameran ser hon så jäkla sur ut. Känner knappt igen henne på bilderna :) Katter är minst sagt speciella, men underbara!

  SvaraRadera
 6. Visst är det! Jag tycker om alla djur men katter ligger mig definitivt varmast om hjärtat.

  SvaraRadera