måndag 31 januari 2011

365 dagar, dag 31.

Yarns
Ny inspiration, nytt projekt.

6 kommentarer:

 1. Nu blev jag sugen på att shoppa lite garner jag med, du inspirerar mig med din kreativitet! Vad rekommenderar du för typ av garn om man vill virka en färgglad filt, kanske ripple eller mormorsrutor, vilket som? Och förresten, handlar du garner på nätet? Har du tips om någon bra online-shop?

  SvaraRadera
 2. Spännande! Du ser väl till o virka rätt den här gången ;-)

  SvaraRadera
 3. Vilka underbara färger!
  Min virk-spiration är redan på uppåtgående, och det här fotot gjorde inte saken sämre. :)
  Tack!

  SvaraRadera
 4. Spännande med nytt projekt! Av mängden färger att döma tror jag inte det är Beatnik än dock :)

  Jag inspirerades av dina fina kategori-bilder när jag organiserade mina inlägg på min blogg, hoppas det är okej!

  SvaraRadera
 5. Som vanligt kul med många kommentarer. Vi får se vad det blir för virkat. :)

  @eyra Vilket garn som helst funkar egentligen. Själv föredrar jag mjuka merinoullgarn. Jag har handlat garn på nätet någongång men för det mesta handlar jag i garnaffärer i Göteborg. Om jag skulle hitta en nätbutik som hade bra priser skulle jag gärna handla därifrån. Jag gillar att nätshoppa.

  @clara Inga problem, det är bara smickrande. :)

  SvaraRadera