måndag 3 januari 2011

365 dagar, dag 3.

Boyfriend's bicycle wheels
Jag är besatt av handarbete, sambon i cykling. Han köper delar från hela världen som ska sättas ihop till en egen fulländad cykel. Idag anlände hjulen. Det visade sig vara Shimano- istället för Campagnolo-hjul. De får nog åka tillbaka till England igen, trots att de var fina.

4 kommentarer:

 1. ungefär samma story här även om jag minsann också har en väldigt fin 70-talshoj i guld med campagnolo-delar. om han är intresserad kan han ju kika in på min pojkväns online-store - mest frames och inte så mkt delar men också en fin blogg om italienska vintagecyklar författad av en utmärkt italiensk herre, www.eroicacicli.com.

  SvaraRadera
 2. hej! jag har börjat titta in här på din fina blogg då och då. Du bjude rpå fina bilder och mycket inspiration. Hoppas att du får ett fint 2011.
  Hälsningar,
  Anna

  SvaraRadera
 3. Nu blir jag också sugen på att fotografera varje dag, synd bara att den enda bra kameran jag har är analog..

  SvaraRadera
 4. @karin – Både min sambo och jag är mycket imponerade. Vilka cyklar! Riktigt coola. Vad synd att han precis köpt en nyny cykel.

  @Anna – Hej! Vad kul att höra. Tack. Detsamma tillönskar jag dig!

  @minastickor – Gör det! Du kan ju framkalla en gång i månaden. :)

  SvaraRadera