lördag 22 januari 2011

365 dagar, dag 22.

New York!
Under tre års tid har min sambo och jag pratat om att åka till New York tillsammans. Idag bestämde vi oss och bokade flyg och hotell. Nu gäller det att spara alla slantar vi kan. I april åker vi!

PS. Om ni har tid och lust får ni gärna tipsa om bra restauranger (gärna med vegetarisk meny) och affärer. :)

11 kommentarer:

 1. Åh vad roligt! Dit vill jag också åka. Har inga tips men ser fram emot att få tips när du varit där :)
  Niotillfem-Sandra borde väl ha lagt upp någon guide, kanske kan vara värt att kolla?

  SvaraRadera
 2. Åh, inte alls avis på det! Tyvärr har jag inga tips att komma med. Jag var där -98 och minns inte något speciellt utom stämningen. En underbar stämning. Och så är det så vackert. Som på film … ;D

  SvaraRadera
 3. Så härligt! Hoppas ni får en bra resa!

  SvaraRadera
 4. NY är helt fantastiskt. Hm, tips... En jättebra restaurang vi var på heter Buddakhan. Lite dyrare asiatisk mat men sååååå gott och väldigt trevlig personal. Jag åt vegetarisk till förrätt och skaldjur till huvudrätt.

  När det gäller affärer så var vi där innan jul och då blev det mest julklappsshopping till alla barn i omgivningen, kanske inte riktigt sådana affärer du vill ha tips om :-). Fritids(märkes)kläder är ju sååå mycket billigare där, speciellt nu när dollarn är så låg.

  Musikal och hockey var två av kvällsnöjena för vår del :-).

  Lycka till och ha det så kul. Det kommer ni helt säkert att ha :-).

  SvaraRadera
 5. Kul! Jag och min klass ska åka dit senare i höst som en körresa :)

  SvaraRadera
 6. Det finns massor med helt underbara ställen...
  Min favorit restaurang är TAO (http://www.taorestaurant.com/) de har helt underbar asiatisk mat : ) dessutom är lokalen heltuff!

  eftersom ni åker i apriil kommer ni förhoppningsvis ha helt underbart väder, brukar vara riktigt fina dagar. blir lite avis... måsta någ också boka in en resa dit : )

  SvaraRadera
 7. Wohooo! Kul med så mycket tips och kommentarer. Jag ska definitivt kolla in de där restaurangerna.

  SvaraRadera
 8. En affär man inte får missa är Macy's. :-) Den älskade jag. Shoppade hur mycket som helst där när vi var där. Det var halva reapriset på massor när vi var där i augusti. Hur det är i april har jag ingen aning om.:-)
  En annan affär man inte får missa är Disney Store. Underbar, man blir som barn på nytt. :-)
  Annars är ju en musikal på Broadway något helt otroligt roligt att ha varit på. :-)
  Eventuellt åker jag och min man tillbaka till New York i april, men det är inte färdigplanerat ännu. :-)

  SvaraRadera
 9. hej! förlåt att jag inte svarat på sms :( kommer inte ihåg vad vårt hotel hette men låg mellan broadway och times square, grymt läge. Ni kommer älska the village! kram

  SvaraRadera
 10. åååh, new york! vi var där i somras och hade det så bra! thai terminal på 349 E 12th St har otroligt god thaimat, och det finns säkert vegetariska alternativ. på brooklyn flea finns många fina saker. maila mig om du vill ha mer tips eller om du har frågor! (kristina snabel-a greenwiggle punkt com)

  SvaraRadera
 11. Tack igen för tips! Jag kanske mejlar längre fram när resan närmar sig. :)

  SvaraRadera