måndag 10 januari 2011

365 dagar, dag 10.

Self portrait January 2011
Ta minst ett självporträtt i månaden läste jag någonstans. Jag tog många självporträtt när jag var yngre, säkert flera i veckan. Men så blev jag äldre och mer blyg och kritisk. Därför kör jag den smått klassiska badrumsspegeln idag.

3 kommentarer:

 1. Åh! vilken fin ponnyblus! vart har du hittat en sån?
  Din blogg är strålande förresten!

  SvaraRadera
 2. Tack! Det är en romper (byxklänning) som jag beställt från Modcloth i USA.

  SvaraRadera
 3. Det är nog en bra idé att fota sig själv då och då. Jag är överhuvudtaget dålig på att ta kort på människor, måste bli bättre på det. Det blir mest saker till bloggen, och vad gör det att det finns någon människa där då och då? :)
  Jag gillar att man får veta mer om dig!

  SvaraRadera