söndag 2 januari 2011

2010.

Jag är lite sen men här kommer en resumé av det gångna året här på bloggen.

Januari.
Januari 2010
Den 28 december 2009 fick vi tillträde till vårt fritidshus som min sambo och jag köpt tidigare under hösten. Vi ägnade varje ledig tid åt att renovera. Men jag hann med att virka grytlappar och vara glad över mina nya träskor från Dalarna.

Februari.
Februari 2010
I februari virkade jag en krage, en till grytlapp och en kudde till ripplen som jag gjorde under 2009. Vi fortsatte renovera och vi blev nästan insnöade.

Mars.
Mars 2010
Jag vet inte var jag höll hus under mars månad. Förmodligen renoverade jag huset. Jag delade med mig av ett mönster på påskpynt i alla fall.

April.
April 2010
I april kunde vi övernatta i huset, en mycket härlig känsla! Vi arbetade i trädgården med att ta ner ett träd och anlägga trädgårdsland. Jag virkade på en babyfilt av enfärgade mormorsrutor.

Maj.
Maj 2010
I maj köpte jag en ny kamera, en Canon 7D. Ett av mina bästa köp någonsin. Jag strosade runt på tomten vid fritidshuset och njöt. Och så virkade jag så klart.

Juni.
Juni 2010
Maj och juni flyter samman ganska mycket för mig. Jag tror mest att jag njöt av den vackra naturen och virkade kuddar och grytlappar.

Juli.
Juli 2010
Juli = semester. Vi bodde hela fem veckor i fritidshuset. Otroligt skönt. Jag virkade färdigt babyfilten i lagom tid till att min systerson föddes. Jag började mitt största stickprojekt hittills. Och så gjorde jag god rabarbersaft.

Augusti.
Augusti 2010
Augusti var också en fin sommarmånad som jag minns den. Vi hade mycket björnbär på tomten som jag plockade och frös in. Vi skördade också vår första egenodlade persika. Jag fyllde veboden inför vintern och stickade och stickade och stickade.

September.
September 2010
I september fyllde jag år. 30 närmare bestämt. Jag fick en massa fina presenter, bland annat de fina skorna från Chloé. Vi var som vanligt mycket i huset och njöt av naturen.

Oktober.
Oktober 2010
I oktober blev det höst på riktigt och vi skördade potatisen. Om ni har möjlighet tycker jag ni ska testa att sätta egen potatis. Gud så mycket godare det är! I oktober flyttade vi till en ny lägenhet. Jag organiserade mina stickor och virkade på en ny filt.

November.
November 2010
Det jag minns av november är att jag stickade en grovstickad tröja i ull och lagade varma linssoppor under helgerna. Polly gick fortfarande ut när vi var i huset. (Sen snön kom föredrar hon att stanna inne.)

December.
December 2010
Så kom december och det blev till slut jul. Jag virkade färdigt julgransmattan jag började på tidigare under hösten och gjorde chokladkola.

Hej då 2010!

7 kommentarer:

 1. Oj vad mycket du har hunnit virka. Fina bilder, ska bli kul att se fler under 2011!

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig känsla jag får när jag tittar på dina bilder från det gångna året! Gott nytt!

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig känsla av liv och årstider, man glömmer ibland i vardagen och så här i perspektiv så är det ju fantastiskt! Och så är du väldigt duktig med kamera och virknål, verkligen inspirerande.

  Anna

  SvaraRadera
 4. Å persikan, rabarbersaften och potatisen! ♥♥♥♥ Vilket underbart år ni har haft. Vad glad jag blev av att se bilder som inte visats tidigare.
  Jag vill verkligen få lika mycket virkat som du. *avundsjuk*
  Så fina bilder och så fint virkat. Den här bloggen är bara allra allra finast. :)

  SvaraRadera
 5. Det är en del jobb att sammanfatta året men kul! När jag först tänkte tillbaka på 2010 tyckte jag att jag inte varit särskilt produktiv. När jag gick igenom alla bilder insåg jag att jag varit det. Inte som 2009, men ändå. :)

  SvaraRadera
 6. vilket härligt år du haft

  SvaraRadera
 7. Vilken härlig resume på vad du gjort under det gågna året! Det är väldigt roligt att tänka tillbaka på vad man gjort under året som gått, man hinner med mycket mer än man tror.

  SvaraRadera