söndag 5 december 2010

Vitt och vitt.

Tracks
Jag har haft en mysig helg i Huset. Det har snöat och vi har mest suttit inne och eldat i kaminen. Jag har satt upp adventsljusstakar, bakat lussekatter och virkat på min filt.

Baby Cashmerino
Jag har virkat så mycket att min handled gör ont. Tidigare i veckan köpte jag en massa vitt garn till det yttersta varvet på rutorna. Jag ser verkligen fram emot att virka ihop filten.

2 kommentarer:

  1. hej.. jag har oxå virkat en filt i mormorsrutor men de är stooora!! Har 8 varv på dem o så är garnet 7bröder o virknålen nr 4½.. men de är oxå fina tycker jag precis som dina...följer med spänning allt vad du gör!! häls från ett snöigt Österbotten i Finland /Kikka

    SvaraRadera
  2. Oj jäklar, jag har nog inte förstått hur stor din filt är. Så många nystan bara för att virka kanterna, det är ju helt galet.

    SvaraRadera