måndag 8 november 2010

Rät- eller slätstickad tröja?

Knit or purl?
När jag flyttade upptäckte jag att jag hade en massa rött garn. Jag bestämde mig för att sticka en tröja av det. Det gick fort eftersom garnet var så grovt. Det ser ut som "Min första tröja" kommer bli "Mina andra tröja" istället.

Alla delarna är klara, jag ska bara fästa trådar och virka ihop den. Problemet är att jag inte kan bestämma mig för om den slätstickade sidan ska vara utåt eller inåt. Det var naturligtvis tänkt att den skulle vara utåt från början, men nu är jag väldigt tveksam. Det är väldigt fint med enkla räta tycker jag. Vad tycker ni?

6 kommentarer:

 1. Jag håller med Du!!! Rätstickade sidan var jättefin!

  SvaraRadera
 2. Instämmer med föregående inlägg!

  SvaraRadera
 3. Den slätstickade! / Helene

  SvaraRadera
 4. Nu är jag inte så hemma på stickning, men den som är till höger på bilden (rät?) - helt klart!

  SvaraRadera
 5. Tack! Det kommer bli den räta. :)

  SvaraRadera