tisdag 30 november 2010

Chloé Silverado.

My Chloé Silverado
Jag har en kategori här på bloggen som heter "Saker som är fina". Det här inlägget handlar definitivt om fina saker. I dubbel bemärkelse. Här är mina Chloé Silverado skor som jag fick i trettioårspresent av min sambo.

My Chloé Silverado
De är sällsynta. Jag har letat på eBay varje dag i över ett år för att hitta ett par nya i min storlek. När jag väl hittade ett par på tyska eBay tvekade jag, trots att jag letat så länge. Skorna är egentligen för dyra för en tjej som jag som inte använder klackar dagligen.

Dagen efter var auktionen plötsligt borta och jag sörjde lite.

Några veckor senare fyllde jag år och fick ett paket. Där var de. De svarta Chloé-skorna från tyska eBay.

Idag firar vi min sambos födelsedag. Jag hoppas jag lyckas göra honom lika glad som jag.

3 kommentarer:

  1. Woho, äntligen fick vi se dem! Mycket mycket fina. Ha dem varje dag när det inte är snöslask :)

    SvaraRadera