söndag 10 oktober 2010

Va? Är det redan oktober?

Hej! Ledsen för lång frånvaro. Jag uppskattar verkligen era kommentarer och mejl om var jag håller hus. Och det ska jag berätta. Jag bor samma gamla hus som förut, men i en ny större lägenhet. Det känns väldigt bra. Nu finns det massor av plats för katterna att kuta runt på. Fint det.

Det är rätt stökigt här med flyttkartonger och papperskassar huller om buller. Det kommer nog att se ut såhär ett tag eftersom jag försöker dra ner på tempot. Men jag hoppas vara tillbaka på banan snart igen. :)

Julgranmatta
Jag har varken stickat eller virkat på flera veckor men förra söndagen tog jag upp virknålen igen. När jag flyttade insåg jag hur mycket garn jag hade hemma, bland annat detta tjocka ullgarn.

Det känns fint att vara igång igen.

Hej så länge!

6 kommentarer:

 1. Vad härligt att ha flyttat, men så intensivt som det är kan man verkligen behöva ta det lugnt efteråt.
  Det ser som alltid supercharmigt ut, det du virkar.

  Kul att höra från dig igen. :)
  KRAM!

  SvaraRadera
 2. Kul och se vad det blir den här gången. Bilden i förra inlägget med ljusen är så fin.
  Ett stort GRATTIS :)) LiseLotte

  SvaraRadera
 3. Välkommen tillbaka, du är saknad!

  SvaraRadera
 4. Hej alla! :)

  Jag är snart färdig med virkverket. Hoppas kunna vara färdig till helgen!

  SvaraRadera
 5. Vad är det för garn du har använt? Färgen är så fin!

  SvaraRadera