fredag 16 juli 2010

Min första tröja, del 4.

Fairisle
Nu har jag stickat två rapporter av mönstret på bakstycket. Snart är det dags att minska för ärmarna.
Det blir ganska bubbligt som ni ser. Stickar jag för hårt? (Hej Clara. Vet att du sa att det kunde bli bubbligt och att det inte var någon fara, men jag oroar mig ändå. :-) )Det känns inte som jag kan sticka lösare än vad jag gör. Maskorna glider fint på stickan. Tröjan känns stretchig och när jag drar i stickningen blir den platt och fin.

Fairisle
Så här ser baksidan ut.

Fairisle
Trevlig helg!

11 kommentarer:

 1. Väldigt imponerande :-)! Ser kanonfint ut, själv har jag bara varit inne och nosat på stickning. Men efter ha stickat ca 20 mössor efter samma mönster, insåg jag att virkning mer är min grej :-D! Hittade till din blogg idag! Mycket trivsam och väldigt fina bilder! Ha en trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. Hej! Ser fint ut. Ärvde precis några stickor och garn från lilla mormor så nu kanske det är dags att pausa med virkningen och köra stickning ett tag. Du som är så pysslig kanske vill ha tips på en god rabarbersaft. http://fyrtiominus.blogspot.com/

  SvaraRadera
 3. Hej, det är alldeles säkert ingen fara att stickningen är bubblig. Du kan fukta och sträcka ut den när du stickat klart allla delarna eller pressa lätt med ångstrykjärn på baksidan, så kommer den att bli jättefin!
  Ser ut att vara ett snyggt mönster!

  SvaraRadera
 4. Wow! Jag kan ju inget alls om stickning, men det ser supersnyggt ut!

  KRAMAR

  SvaraRadera
 5. Hej! Du ser, Jenny håller med mig, det är ingen fara! Blockning fixar biffen sen, så var bara lugn!

  SvaraRadera
 6. :-D
  Tack för lugnande och snälla svar!

  SvaraRadera
 7. Hej! Jag ville bara säga att jag har en tävling på min blogg, ta en titt!

  Hej!

  Maja/Virkans amigurumi

  SvaraRadera
 8. Vad duktig du har varit :) Och vilket tålamod... det måste vara superpilligt att få det rätt :D

  SvaraRadera
 9. Vad fint det blir!
  /Mimmi

  SvaraRadera
 10. Ohh vad snygg ,jag måste oxå göra en sådan ,har inte gjort det innan men jag blir så sugen när man ser så fina mönster !!
  =)

  SvaraRadera