torsdag 29 april 2010

Filt med enfärgade mormorsrutor.

Mormorsrutor
Filten med enfärgade mormorsrutor har blivit liggande ett tag.

Mormorsrutor
Ikväll tog jag fram filten och virkade. Hur kan jag ha låtit den ligga ofärdig? Det är den verkligen inte värd.

5 kommentarer:

 1. Dette blir virkelig fint og jeg tror du har satt meg på sporet av hva jeg skal hekle som neste prosjekt. Et slikt pledd eller et til i bølger. Det er total avslapning for min del å sitte med sånn håndarbeid. Vakre farger du har valgt.

  SvaraRadera
 2. Me like! :)

  Jag har fastnat i mormorsruteträsket jag med... Kan du tipsa om hur man gör när man använder samma färg till hela rutan? Klipper du av garnet för varje varv och om inte - hur får du till det så att det blir snyggt?

  SvaraRadera
 3. Å, den blir galet snygg! Det går så trögt med min egen pläd, så jag har med inspiration av dig nu bestämt mig för att de rutor jag redan har gjort med olika färger ska få samsas med enfärgade. Det blir så himla snyggt och dessutom går det ju så himla smidigt att inte behöva byta färg en enda gång.
  Tack Louise!

  SvaraRadera
 4. The knitting seaman – Jag har alldeles glömt bort att svara på din fråga. Jag virkar bara på, fäster alltså inte vid varje varv. Vet inte hur jag gör för att få det snyggt egentligen. Tack! :) Men jag virkar nog ganska hårt. Och så är jag noga med att rätta till maskorna under arbetets gång.

  SvaraRadera
 5. Åh, Debbie Bliss är ett sånt underbart garn. Gillar hela filten!

  SvaraRadera