måndag 8 mars 2010

Några bilder från idag och igår.

Innan den digitala fotoeran fotograferade jag mycket med min Holga-kamera. Nu blir det tyvärr allt mer sällan. Jag har inte möjlighet att framkalla själv längre, och att lämna in filmen för framkallning blir alldeles för dyrt.

Ibland saknar jag Holgan. Men kanske har jag hittat en app till min iPhone som kan dämpa saknaden något. Appen heter Hipstamatic och den visar världen genom gamla linser och filmer. Visst, det är inte "på riktigt", men kul ändå. Jag gillar!

Hipstamatic
Hipstamatic
Hipstamatic

6 kommentarer:

 1. Väldans vackert även om det inte är "på riktigt". tack för tipset:)

  SvaraRadera
 2. väldigt fina bilder, och effekter...

  SvaraRadera
 3. tack för tipset om appen till iphone! måste genast ladda ner och testa! ska till tokyo på söndag och måste då testa ta lite fina bilder med den! :)

  SvaraRadera
 4. i love it too. very worth the amount we pay for, eh? ;)

  hi from mexico. :)

  SvaraRadera
 5. hoppas du hittar tillbaka till holgan. det är en vacker kamera :)
  har du virkat nåt åd den? jag funderar mycket på hur svårt det skulle vara att virka kameraväskor..

  SvaraRadera