tisdag 9 februari 2010

Virka, virka, virka.

Kudde
De senaste dagarna har jag virkat mycket. Det känns bra att inspirationen är tillbaka. Min plan är att projektet ska vara färdigt inom några dagar.

Skönt att höra att man inte är ensam om att vara garnmissbrukare! :)
Några har frågat vad jag tänkt virka av garnet jag köpte i helgen. Min första tanke var att virka ett överdrag av mormorsrutor till kökssoffan som ska stå i Huset. Nu har jag börjat tvivla på om det är en bra idé. Kommer överdraget snabbt bli slitet och fult när man sitter på det? Borde jag göra kuddar eller kanske en liten pläd istället?

4 kommentarer:

 1. hmm...kanske...men gör ett överdrag, som är som"finöverdrag" då...som man lätt kan ta bort tänker jag...för slitet kanske det blir rätt fort om man sitter på det mycket.
  du...en liten fråga till...korgen som allt vackert garn ligger i på bilden nedan...har du virkat den? har du beskrivning eller gjorde du bara för hand? skulle vilja göra en nämligen...

  SvaraRadera
 2. Hej! Ja, det lutar nog åt att göra kuddar eller liknande. Det är ju ganska mycket jobb med ett överdrag. (Inte så kul om det slits ganska snabbt med andra ord.)

  Väskan gjorde jag i somras efter Attic 24:s gratismönster. Kolla fler bilder och länkar här: http://polliver.blogspot.com/2009/06/vaskan-helt-klar.html

  :)

  SvaraRadera
 3. Imponerande! Sager bara hej nu: Hej. Inspirerande blogg. Skulle garna vilja vara kreativ pa ett liknande satt. Senare kanske :o)

  SvaraRadera
 4. Jag skulle nog ha satsat på kuddarna. :)

  Vad ska det bli av detta nya projekt, tro?

  Ha en riktigt skön helg!

  Kram, Annelie

  SvaraRadera