tisdag 15 december 2009

Kringla+Z.

Photobucket
Idag kom min kollega Mimmi till jobbet i det här härliga halsbandet. Kringla+Z, kortkommandot för ångra på Mac. Fantastiskt fint! Det passar Mimmi så bra, hon lider liksom jag emellanåt av svår beslutsångest. :)
Jag skulle gärna vilja ha ett jag med. Eller kanske ett kringla+S (spara) eftersom jag har svårt för att slänga saker.

Halsbandet finns att köpa hos Plastique på Etsy.

9 kommentarer:

 1. Vilken fräck idé! Känns nytt och kul! Själv är jag usel på kortkommandon...

  SvaraRadera
 2. Nu fattar jag! Jag såg det och konstaterade att det var jättefint, men hann inte analysera vad det föreställde.

  SvaraRadera
 3. hihi! man kan faktiskt göra egna liknande, fast i plast, som man härdar i ugnen. :D Men det är klart, plast är inte lika kul kanske.

  SvaraRadera
 4. Jag tror det är gjort i plats faktiskt. Samma material som min glasögonring.

  SvaraRadera
 5. Gud vilket roligt! Det har faktiskt hänt mig, i perioder då jag jobbat väldigt intensivt, att jag tänkt att jag måste trycka "Kringla-Z" hemma när jag typ råkat spilla ut ett glas vatten. Helt sjukt!

  SvaraRadera
 6. Annika – Samma sak har hänt mig! Haha!

  SvaraRadera
 7. åh jag gillar och Annika det har hänt mig med!

  SvaraRadera