måndag 30 november 2009

Oinspirerad.

Photobucket
Det här har aldrig hänt förut. Jag har tappat virklusten. Orkar inte sticka, sy eller läsa om vävning heller. Jag är så trött. Har inga idéer. Hoppas det går över snart. Det beror säkert på novemberrusket.

5 kommentarer:

 1. Det gör det nog. Allt dåligt beror på just det. Kom och ät en guld-bulle och gå med litet hund-får i hisingsparken vetja :)

  SvaraRadera
 2. Oj, jag tryckte på knappen lite tidigt, kommentaren var min i vilket fall.

  SvaraRadera
 3. Tack var snällt! Guldbullar är inte min grej, eller rättare sagt de guldbullar som innehåller saffran. Utan ska det vara! :) Men jag kommer gärna och promenerar och hälsar på dig och Gerda.

  SvaraRadera
 4. Det är mamma Dolly som bor hos oss. :) Typiskt på saffranen.. Tur att det finns annat gott att äta efter promenad! hihi!

  SvaraRadera
 5. Jag har heller inte virkat på ett tag. Det finns så många tidstjuvar, dessutom undrar jag om det inte finns så mycket virkinspiration i mitt huvud att jag vill göra allt och då händer inget i stället. :)

  Jag vill helst ha lussebullar utan russin.
  Hoppas din virklust kommer åter. :)

  SvaraRadera