tisdag 10 november 2009

Nytt projekt.

Photobucket
Jag har börjat på ett nytt långkörarprojekt.

13 kommentarer:

 1. spännande! vad ska det bli?

  SvaraRadera
 2. åh...fint.
  blir det en stor filt?
  lycka till. och tack för finfina bilder från mönstertidningen här nedan...skön inspiration.

  SvaraRadera
 3. Vilka fina färger, undrar vad det ska bli??:)

  SvaraRadera
 4. Å, vad roligt!!! Jag trodde först att det vara Sarah Londons blogg som uppdaterat när jag såg bilden i bloglovin, men sen insåg jag att det var DINA cirklar. Blir det en hexagon av det till slut? *nyfiken*

  Spännande, spännande... :) Nu nåste jag verkligen ta tag i min filt, känner jag starkt.

  Tackelitack för ALL inspiration!

  Ha det gott, kram, A

  SvaraRadera
 5. Härliga färgval! Beundrar ditt tålamod!

  SvaraRadera
 6. Vilken underbar blogg du har! Jag blir alldeles pirrglad av den!

  SvaraRadera
 7. Vad härligt med ett långkörarprojekt. Jag älskar att ha många projekt igång samtidigt. Lycka till!!!

  SvaraRadera
 8. Fina hexagoner, har du mönster på hur man gör dem?
  ..och som vanligt fantastikt foto!!

  :) Pom

  SvaraRadera
 9. Tack för alla kommentarer! Visst ska det bli hexagoner. Mönstret finns på Attic 24 (länk finns vid ripple-filten några inlägg ner). Det är förresten samma garn som till ripple-filten men färgerna känns annorlunda när man gör rundlar av någon anledning.

  SvaraRadera